Cautare dupa cuvinte cheie:
in:

Reprezentant Vanzari-Demand Creator Syngenta Romania [Agribusinessjob Romania]


Data ofertei: 12/04/2017 | Ultima actualizare: | Candidati: 14
Tip job: Full Time
Nivel cariera: Middle Level (peste 3 ani)
Firma: Agribusinessjob Romania [vezi toate joburile firmei]
Agentie de recrutare de personal in agricultura, activa in Romania si Europa de Est.[vezi profilul complet al firmei]

Judet(e): Arad, Caras-Severin, Timis
Domeniu(i): Vanzari, Distributie, Transport, Consultanta agricola, Administrare ferme/Management agricol, Prestari servicii, Masini, utilaje, unelte, service agricultura, Culturi de camp, plante furajere, tehnice, medicinale, Floricultura, amenajari peisagistice, Pomicultura, legumicultura, viticultura, Protectia si nutritia plantelor
Valabilitate oferta: 30 ZILE

Descriere:
Syngenta este o companie internațională de vârf ce ajută la îmbunătățirea siguranței hranei globale prin susținerea a milioane de fermieri în folosirea eficientă a resurselor disponibile. Prin cercetare științifică de înaltă clasă și soluții agricole inovative, cei 28,000 de angajați din peste 90 de țări lucrează la îmbunătățirea modului în care se dezvoltă culturile agricole. Suntem dedicați protejării mediului înconjurător, creșterii biodiversității și revitalizării comunităților rurale. Descrierea rolului: Reprezentantul vânzări promovează produsele/ soluțiile Syngenta la nivel de fermă, asigură suport în vederea realizării câmpurilor demonstrative, creează cerere de vânzare la nivelul fermierului prin executarea campaniilor de promovare a produselor, monitorizează gradul de satisfacție a clienților la finalul sezonului de vânzări și oferă consiliere tehnică fermierilor.

Salariu: pachet salarial atractiv si complex

Bonusuri:
da

Cerinte:
Cunoștințe și experiență esențiale: • Experiență relevantă de 2-3 ani în vânzări/ marketing/ relații cu clienții, în domeniul Agricol • Abilități de comunicare și prezentare • Abilități de influențare și negociere Calificări: • Absolvent studii superioare agronomice - condiție obligatorie • Permis de conducere categoria B • Cunoștințe de limba engleză Beneficii: *cariera de succes in cadrul unui companii puternica, activa atat pe partea de cultura cat si protectia plantelor *instruire permanenta *pachet salarial complex si foarte atractiv Asteptam aplicatia ta pe adresa cv@agribusinessjob.com cu specificatia SYNGENTA. Succes!

Permis de conducere necesar? da
Limbi straine cerute: ENGLEZA